Over Cupple

Ice cream lovers at heart

De Cupple founders zijn echte ice cream lovers met meer dan 30 jaar ervaring in de ijswereld. Flashback naar de jaren 1980, wanneer Frederik Van Isacker experimenteert met de ijsmachine van zijn grootvader. Gepassioneerd door artisanaal ijs en met een duwtje in de rug van zijn Australische meter, start Frederik in 1989 zijn eigen ijssalon aan de Belgische kust, dat snel uitgroeit tot één van de meest geliefde ijsmerken in België met zowel nationale als internationale franchises.

Frederik Van Isacker - Founder Cupple

“Als mensen nu eens thuis vers ijs konden draaien, zoals wij in onze winkels doen? Dat was mijn droom - en dat is Cupple geworden.”

Frederik Van Isacker Frederik Van Isacker Founder

Premium taste experience at home

Tel Frederik’s passie en ervaring op bij zijn liefde voor gezellige momenten met zijn familie, en je krijgt Cupple. Hij noemt het zelf het kleinste ijssalon ter wereld: een ijsmachine die thuis versgedraaid ijs klaarmaakt.

En er is meer: de Cupple Ijsmixes brengen de pure smaken en fluwelen texturen van de gelateria in single portions bij jou thuis. Voor een romig dessert, een welverdiend tussendoortje of om voluit mee te experimenteren in de keuken.

Thoughtful innovation and creation

Om jou de beste smaakbeleving te garanderen, gaan we niet over één nacht ijs - pun intended. We vinden het belangrijk om een beroep te doen op gespecialiseerde partners in België voor de productie van onze machine en ijsmixes.

Zo werkten we wel vijf jaar lang aan het beste ontwerp voor onze ijsmachines. En perfectioneerden we onze ijsrecepten dankzij het gebruik van het HHP-pasteuratieproces. Het resultaat: een easy-to-use ijsmachine en premium ijsmixes met een heerlijke, pure smaak.

Easy-to-use ijsmachine